יום העצמאות תשע"ט

נשר חוגגת עצמאות 71 למדינה עם קובי פרץ. אדווה עמר. ציקולוקו. לילוש ועוד המון הפתעות.
ריכזנו לכם כאן את כל המידע על האירועים, ההופעות, חסימות צירים, נגישות ועוד.

העיר נשר חוגגת השנה עצמאות עם הזמר קובי פרץ. אירועי יום העצמאות בנשר ייפתחו ביום רביעי, 8/5/19, ג' באייר תשע"ט,

טקס הדלקת משואות יחל בשעה 20:00 ברחבת היכל התרבות בעיר.
בנוסף, יופיעו על הבמה המרכזית גם: הזמרת אדווה עומר, הזמר עומרי סבח, הלהקות המקומיות של נשר: "כתום תפוז", ו"החברים של רני", וכן כוכבי הילדים: לילוש וצ'יקולוקו

עוד בתכנית: שני מפגנים מרהיבים של זיקוקי דינור.

לראשונה, השנה, יכלול מתחם החגיגות גם מתחם לונה פארק ייחודי לילדים עם שלל מתקנים כגון: באנג'י, קרוסלה, רכבת ומתנפחים. השימוש במתקנים חופשי.

הסדרי תנועה: בשל האירועים, ביום רביעי, 8/5/19, ג' באייר תשע"ט, ערב יום העצמאות, דרך השלום מהכיכר של רח' ברק עד הרמזור ברח' פרץ/דרך השלום ייסגר לתנועת כלי רכב. שעות סגירה: החל מהשעה 12:00 ועד לגמר החגיגות בסביבות השעה 03:00 (שלוש לפנות בוקר 9/5/19).
חניון העירייה יהיה סגור לילה קודם לכן וכן תיאסר החנייה לאורך דרך השלום בסמוך ל"רמי לוי" ו"בית בלב".

האירוע נגיש לאנשים עם צרכים מיוחדים – לשם כך, יוקצו 5 חניות נכים נוספות ברחוב בר-מוחא, בחניון האחורי של העירייה (חניות בעלי התפקידים האחוריות יוסבו לחניות נכים, באופן חד פעמי). הכניסה לחניון תתאפשר דרך רחוב בר-מוחא, לבעלי תו נכה בלבד, על בסיס מקום פנוי.

חל איסור: על הכנסת כלי נשק, חפצים חדים, תרסיסים למיניהם, נפצים, בקבוקי זכוכית, אלכוהול, אופניים על סוגיהם, קורקינטים, ובעלי חיים (למעט כלבי נחייה) למתחם החגיגות.

תאריך 8/05/2019 20:00 - 9/05/2019 01:00
מיקום רחבת היכל התרבות