אירועי סוכות בנשר

אירועי סוכות בנשר (הגדל)

סוכות כזה עוד לא היה לנו!!!

חוגגים טבע בסוכות עם כל המשפחה🌳

תושבים יקרים במהלך חג הסוכות תהינה פעילויות רבות עבור התושבים, עיריית נשר מזמינה את כולם להגיע ולהשתתף!

*10.10 החל מהשעה 17.00 - הפנינג קישוט סוכת האחדות של ראש העיר בהיכל התרבות! מזמינים את התושבים לעזור ולקשט את הסוכה העירונית

*15.10 החל מהשעה 17.00 פעילויות והפעלות בסוכה הקהילתית! כל המשפחה מוזמנת!, בשעה 19.00 שיעור העשרה של רב העיר יצחק לוי שליט"א על משמעות חג הסוכות.

* 16.10 בין השעות 10:00-14:00 בפארק קק"ל, השקת משחק Totem time חווית מציאות רבודה בגשרים התלויים והפנינג מהנה לכל המשפחה.

* 16.10 בשעה 14:30 יתקיים יום כיף למשפחות המיוחדות בנשר בחי פארק קרית מוצקין! מוזמנים להגיע בהסעה או עצמאית, מחכים לכם שם עם פעילות חברתית לכל המשפחה! השתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש בלבד!

*18.10 בשעה 09.00 תתקיים הצעדה ה14 לזכרו של הלוחם האהוב אורי בינמו ז"ל, נפגשים בפארק קק"ל.

* במהלך חול המועד ואסרו חג סוכות יתקיימו קייטנות בבתי הספר וגני העירייה.

מחכים לכם עם כל המשפחה !!!
עושים בשבילכם
עיריית נשר