נשר מצדיעה למתנדבים

העיר נשר אמרה: "תודה", למתנדבים באירוע הוקרה שהתקיים בהיכל התרבות, במעמד ראש העיר, רועי לוי.
מפקחת תחום התנדבות במשרד הרווחה, ריקי שחר: "נשר מיוחדת בזכות המתנדבים שלה".
1/04/2019
חלוקת תעודות הוקרה למתנדבים במעמד ראש העיר (הגדל)
"ההתנדבות בקהילה – זה מה שמייצר כאן בנשר, קהילה חזקה. שום כוח בעולם, לא יוכל להחליף את רוח ההתנדבות", כך אמר ראש העיר , רועי לוי, באירוע ההוקרה שערכו אמש (31.3.19) העירייה ורשת המתנ"סים נשר למתנדבים תושבי העיר. בדברי ברכתו לנוכחים אמר לוי: "תודה לכם מתנדבים יקרים, אתם עושים את הקהילה שלנו טובה יותר".
באירוע השתתפו, בין היתר: מתנדבי "סיירת ההורים", מד"א, משטרה, מתנדבי החירום, מתנדבי מערך החינוך, זה"ב בגן, אור ירוק, "בית בלב", נשר נגלית לעין, "גשר בנשר", יחד למען החייל ומתנדבים נוספים בקרב ומקרב ותיקי העיר והגמלאים. כ-200 מתנדבים קיבלו תעודות הוקרה. עוד נהנו הנוכחים ממופע מיוחד של אומנית החול הבינלאומית, אילנה יהב.
את האירוע הנחו יחד: מנהלת "מרכז למשפחה" בנשר, עו"ס קהילתית, נעמי מנדלבאום, ורכזת תחום קהילה והתנדבות ברשת המתנ"סים נשר, בת שבע זגורי, שאמרה: "מביטה אני בקהל הנכבד הזה ורואה בו את הטוב והיפה. קהל המגלם בעיניי את נשר היפה ואת ארץ ישראל היפה של מעורבות, אכפתיות ונתינה. בזכות ניצוץ האור שבלכם נגייס יחד עוד מתנדבים".
מפקחת תחום התנדבות, במשרד הרווחה, מחוז חיפה, ריקי שחר, שיבחה את העשייה בתחום ההתנדבות בעיר ואמרה: "כמי שגרה בעבר בנשר יש לי פינה חמה לעיר. נשר מיוחדת בזכות המתנדבים שלה. יחידת ההתנדבות בנשר היא דוגמא ומופת לכלל יחידות ההתנדבות באזור הצפון".
תושבת העיר, יונית קפלן, ברכה בשם המתנדבים הרבים ואמרה: "ההתנדבות, נדיבות ונתינה, מעניקה לזולת אבל היא מעניקה גם למעניק. כולנו ריקמה אנושית חיה. כשאנו עושים למען האחר אנו מאוחדים וחווים שפע וכאשר חולקים מהשפע – משפיעים".
מנהל המחלקה לשירותים חברתיים בעיריית נשר, אופיר אבוחצירה, אמר: "תודה לכם המתנדבים, אשר ללא תמורה, נותנים מזמנכם כדי להעניק לכלל הקהילה איכות חיים. אתם שלוקחים אחריות ומגלים מעורבות, שלא מחכים שאחרים יעשו במקומכם ובשבילכם, אלא נוטלים יוזמה ומשפיעים".