עו"ד אורי גרינברגר נבחר ליועץ המשפטי של עיריית נשר

19/03/2019
אורי גרינברגר צילום ראובן קפוצ'ינסקי (הגדל)

הוועדה למינוי בכירים בעיריית נשר בראשותו של ראש העיר, רועי לוי, בחרה אתמול בעו"ד אורי גרינברגר לתפקיד היועץ המשפטי של העירייה. המינוי עבר על דעתם של כל נציגי עיריית נשר לרבות נציג האופוזיציה. גרינברגר עתיד להחליף את עו"ד אלכסנדר טנדלר שעתיד לפרוש בקרוב לגמלאות.
גרינברגר, בן 38, תושב חיפה, נשוי ואב ל-2 הוא חבר לשכת עורכי הדין משנת 2008, בוגר תואר ראשון במשפטים  ובתקשורת מאוניברסיטת חיפה. כיום הוא בעל משרד עורכי דין פרטי העוסק בתחום האזרחי-מסחרי. בתפקידיו הציבוריים הוא משמש כיום, בין היתר, כחבר מועצת העיר חיפה וחבר הנהלת הרשות לניירות ערך. בעבר שימש יו"ר ועדת המכרזים בעיריית חיפה, יו"ר דירקטוריון חברת האצטדיון הבינלאומי חיפה, וחבר בדירקטוריונים נוספים.
ראש העיר, רועי לוי, ומנכ"ל העירייה, אחלו לגרינברגר הצלחה בתפקיד.
עם בחירתו אמר גרינברגר: "אני מודה לראש העיר ולחברי הועדה על האמון שנתנו בי ומחכה להיכנס לתפקיד ולבצע את העבודה על הצד הטוב ביותר".

קרדיט צילום: ראובן קפוצ'ינסקי