גן התשבי לבש מראה חדש

עיריית נשר באמצעות אגף שפ"ע השלימו את פרויקט שדרוג "גן התשבי", שבשכונת נשר הוותיקה. ראש העיר, רועי לוי: "אנחנו עובדים בשביל התושבים. בקרוב נטפל בגנים נוספים. אני מזמין את ההורים והילדים לבוא ולשחק בגן המחודש".
10/01/2019
גן התשבי (הגדל)

עיריית נשר, השלימה בימים אלה את עבודות השיפוץ והשדרוג של "גן התשבי", שבשכונת נשר הוותיקה, לרווחת תושבי השכונה. מנהל אגף שפ"ע בעיריית נשר, מימון טובול, מסר כי עבודות השדרוג של גן המשחקים כללו, בין היתר: את החלפתם של מתקני המשחק בגן, הצבת ספסלים חדשים, הנחת דשא סינטטי חדש, והתקנת תאורת LED ידידותית לסביבה,

ראש עיריית נשר, רועי לוי, אמר כי מדובר באחד מהפרויקטים אותם מקדמת העירייה לטובת ציבור ההורים והילדים בעיר. לוי ציין כי שיפוץ גן המשחקים הינו חלק מתכנית עבודה כוללת ורב-שנתית. "אנחנו עובדים בשביל התושבים. בחרנו להתחיל דווקא בשכונות הוותיקות. נעבור רחוב רחוב ושכונה שכונה ובעתיד הקרוב נטפל בגנים ציבוריים נוספים. מדובר במהלך כולל של פיתוח המרחב הציבורי ושיפור חזות העיר", אמר לוי והוסיף: "אני מודה לעובדי עיריית נשר על ההשקעה בשיפור איכות החיים של התושבים ומזמין את הילדים וההורים לבוא ולשחק יחד בגן המשחקים המחודש שברחוב התשבי"..