נשר חוגגת חנוכה

עם הפנינג מושקע שיכלול: מופע קסמים, סדנאות יצירה ומחזמר איכותי להורים ולילדים.
26/11/2018
נשר חוגגת חנוכה (הגדל)

עיריית נשר בשיתוף עם רשת המתנ"סים נשר, מתכננים אירועים תרבותיים במהלך ימי חג החנוכה לילדים ולהורים, במחירים שפויים, חלקם אף פתוחים לקהל הרחב ללא עלות כספית.

ביום ראשון, 2.12.18, ערב חנוכה, החל מהשעה 16:00 ועד לשעה 19:00, וביום חמישי, 6.12.18, ד' של חנוכה, בין השעות 18:30-20:00 מתוכנן הפנינג לכל המשפחה לקראת חנוכה. ההפנינג יכלול: מופע של "רפי הקוסם", סדנת יצירה לחנוכה, סדנת קרקס וג'אגלינג, ביתני קליעה למטרה, טקס הדלקת נרות ודוכן עם סופגניות. האירועים יתקיימו בהיכל התרבות, רחוב דרך השלום 26, נשר. הכניסה חופשית.
ביום חמישי, 6.12.18, ד' של חנוכה, בשעה 17:30, בהיכל התרבות בעיר, יועלה המחזמר לילדים: "חברים בכל מיני צבעים". מחיר כרטיס לילד: 35 ₪. הורה מלווה ישלם: 20 ₪ בלבד. לחצו כאן – למעבר לאתר לרכישת כרטיסים למחזמר "חברים בכל מיני צבעים"
ראש עיריית נשר, רועי לוי: "חנוכה הוא חג של אור, והמטרה שלנו היא להכניס את האור הזה לכל הבתים בעיר. כחלק מקידום המדיניות "כל תושב נחשב", וכאבא לילדים קטנים, אני מכיר את צרכיהם של המשפחות הצעירות ועד כמה יקרה עלותם של האירועים והמופעים בחנוכה. לכן החלטנו, להעלות על במות העיר הצגה איכותית במחיר שפוי והגיוני והפנינג ללא עלות כספית. אני מזמין את כל תושבי נשר, הורים וילדים לקחת חלק באירועי חג החנוכה אצלנו בעיר".

לחצו כאן - למידע נוסף על אירועי חנוכה בעיר