המושב החמישה עשר של מועצת העיר נשר יצא לדרך

בישיבה חגיגית שהתקיימה בהיכל התרבות נשר ובהשתתפות תושבים רבים, הושבעו אמונים, ראש העיר הנבחר, רועי לוי, סגניו וחברי מועצת העיר החדשים. במהלך הישיבה נערך טקס פרידה מרגש מחברי מועצת העיר היוצאת. לוי: "אני מודה לחברי המועצה היוצאים ובפרט לראש העיר היוצא אברהם בינמו על תרומתם לעיר נשר ומאחל למועצה החדשה הצלחה ועשייה למען תושבי נשר"
המושב החמישה עשר של מועצת העיר נשר יצא לדרך (הגדל)
עיריית נשר קיימה ביום ד', 21.11.2018, את ישיבת מליאת מועצת העיר, מן המניין, הראשונה למושב ה-15. הייתה זו ישיבה חגיגית שנערכה בהיכל התרבות נשר, בהשתתפות תושבים רבים, ובמהלכה הושבעו אמונים, ראש העיר הנבחר, רועי לוי, סגניו וחברי מועצת העיר החדשים.
ישיבת מועצת העיר נפתחה בסקירה ובהצגת דו"ח על הבחירות שהתקיימו לאחרונה לראשות העיר ולמועצת העיר. מנהל הבחירות, ד"ר דדי יעקב וסגנו, רונן סגל, מסרו כי מערכת הבחירות התנהלה בצורה מכובדת וראויה וכי אחוז ההצבעה עמד על 56%.
לאחר מכן, הוכרז על כינונה של מועצת העיר החדשה – המושב החמישה עשר, וחברי מועצת העיר החדשים ובראשם ראש העיר, רועי לוי, נשבעו אמונים.
לתפקיד סגן ומ"מ ראש העיר נבחר: ישי איבגי ולתפקידי סגני ראש העיר נבחרו: גיאורגי גרשקוביץ ותומר כהן. כמו כן, הוגדרו סמכויותיהם. עוד נמסרה הודעה על בחירתם של ליאור האס למשרת עוזר ראש העיר, ושל שרון שלמה למשרת מנהלת לשכת ראש העיר.
יצוין כי מועצת העיר נשר כוללת 13 חברים. הסיעה הגדולה במועצה היא: "כן נשר" שחבריה הם: רועי לוי, ישי איבגי, אדווה קאופמן, פרח אסטרוגנו, שגית גליק ודני קרן. עוד במועצת העיר: סיעת "נשר ביתנו" שחבריה הם: גיאורגי גרשקוביץ ולאוניד נוסימוביץ, סיעת "הליכוד" שחבריה: שלומי זנו וזאב שפיגלר, ושלוש סיעות יחיד: יחיאל אדרי מ"נשר אחת", תומר כהן מסיעת ש"ס, ואבי בינמו מ"נשר הכי טוב שיש".
במהלך הישיבה התקיים טקס פרידה מרגש מחברי מועצת העיר היוצאת: דן תיכון, בוריס אייזנברג, נעמי כספי, איגור גורביץ וניסים בן לולו.
בדברים שנשא במליאה אמר לוי: "נשר יוצאת לדרך חדשה. לפנינו עבודה רבה. כבר היום התחלנו לפעול לשיתוף פעולה עם הערים השכנות לטובת קידום נושאים משותפים המשפיעים על תושבי נשר והאזור. תושבי נשר הם במרכז ואנו כאן על מנת לפעול למענם"