נשר חוגגת חנוכה

עם מופע של צ'פצו'לה, מופע קרקס ודוכני יצירה לילדים ועם קונצרט בסגנון ספרדי למבוגרים. ראש העיר, אבי בינמו: "עיריית נשר ממשיכה להציע לתושבי העיר וילדיהם, גם בחג החנוכה, מופעים איכותיים במחירים הגיוניים".

עיריית נשר בשיתוף עם רשת המתנ"סים נשר, מתכננים שלל אירועים לקראת ובמהלך שמונת ימי חג החנוכה לילדים ולמבוגרים, במחירים שפויים. חלק מהאירועים אף פתוחים לקהל הרחב ללא עלות כספית.

ביום רביעי, 21.12.16, החל מהשעה 17:30 מתוכנן הפנינג לכל המשפחה לקראת חנוכה. ההפנינג יכלול: מופע תאטרון קרקס, איפור לילדים, משחקים, בלונים ועוד המון הפתעות. האירוע יתקיים באשכול הפיס, רחוב השיטה 19. הכניסה חופשית.

ביום שני, 26.12.16, ב' חנוכה, בשעה 17:30, באשכול הפיס, רחוב השיטה 19, יתקיים אירוע: סרט פיצה – "ליגת הצדק התנגשות קוסמית". כרטיס לילד: 25 ₪ (כרטיס לילד כולל פיצה וטרופית). הורה מלווה: 10 ₪ בלבד.

אירוע השיא לילדים – חוגגים חנוכה עם צ'פצ'ולה, ייערך ביום רביעי, 28.12.16, ד' חנוכה, במרכז קהילתי בית לנדאו, רח' אורח חיים 1. האירוע יכלול מופע מקפיץ במיוחד של כוכבת הילדים צ'פצ'ולה, הדלקת נרות, דוכני יצירה ועוד הפתעות. הכניסה חופשית.

לקהל המבוגר יותר מתוכנן ביום חמישי, 29.12.16, ה' חנוכה, קונצרט קרנבל לחנים. האירוע בתשלום והוא יתקיים באשכול הפיס, רח' השיטה 19, בשעה 19:30. בקונצרט משתתפים: להקת "לוס אמיגרנטס" בסגנון  הספרדי, רקדני ורקדניות פלמנקו, רקדני להקת "סאבוסז", הזמרים: אלכסנדר ישין ואינה קאלינוביסקי ואומנים נוספים.

ראש עיריית נשר, אבי בינמו: "עיריית נשר ממשיכה לקדם את הפעילות התרבותית בעיר. כעיר חזקה, אנחנו 'מחזירים' את כספי הארנונה לתושבים, לכן אנו מציעים לתושבי נשר ולילדיהם, בחג החנוכה, מופעים איכותיים במחירים הגיוניים. אני מזמין את כל תושבי נשר, הורים וילדים לקחת חלק באירועי חג החנוכה אצלנו בעיר".