ארועי שמחת תורה

חוגגים שמחת תורה

מוזמנים לחגוג עמנו את אירועי שמחת תורה ו"הקפות שניות" ב"שדרת היוצרים", הסמוכה לרחבת הדואר המרכזי בתל חנן, ביום שני, כ"ב בתשרי, תשע"ז, 24.10.2016, בשעה 20:00, במעמד ראש העיר נשר, אבי בינמו, סגניו, חברי מועצת העיר, ורב העיר, הרב שמעון אלמליח שליט"א.

שישו ושמחו בשמחת תורה: במוצאי שמחת תורה יחגגו תושבי העיר נשר את אירועי שמחת תורה ו"הקפות שניות" ב"שדרת היוצרים", הסמוכה לרחבת הדואר המרכזי, בתל-חנן. האירוע יתקיים במעמד ראש העיר נשר, אבי בינמו, סגניו, חברי מועצת העיר ורבנים מכובדים, בראשם רב העיר, הרב שמעון אלמליח שליט"א.

כמדי שנה חברו יחד עיריית נשר, המועצה הדתית ורשת המתנ"סים של נשר להפקת האירוע שייערך ביום שני, כ"ב בתשרי, תשע"ז, 24.10.2016, בשעה 20:00. ברחבה יחגגו כולם בשירה וריקודים עם ספרי התורה ויקיימו את מצוות "הקפות שניות".

לקראת חגיגות שמחת תורה בנשר אמר השבוע ראש העיר, אבי בינמו: "חג הסוכות ושמחת תורה הם בין החגים הכי ישראלים שיש. אני מודה למנהלים ולעובדים של עיריית נשר, המתנ"ס והמועצה הדתית שטורחים על ארגון האירועים והכנת החגיגות ושמח להזמין את כל תושבי העיר נשר עם ילדיהם לחגוג עמנו, בנשר, את חג שמחת תורה".