נבחרת האקדמיה של נשר

בואו להיות חלק מנבחרת האקדמיה של נשר!

סטודנטיות וסטודנטים יקרים,

עיריית נשר רואה חשיבות רבה בחינוך בכלל ובקידום ההשכלה הגבוהה בפרט.

במסגרת זאת לפני שנתיים החל מיזם משותף בין עיריית נשר לבין אייסף – הקרן הבינלאומית לחינוך, במסגרתו אנו מקדמים ומשקיעים בתוכנית ייחודית לסטודנטים תושבי העיר נשר.
הסטודנטים זוכים למלגה גבוהה במיוחד ולוקחים חלק בתוכנית ערכית לפיתוח מנהיגות חברתית: "נבחרת האקדמיה של נשר".

במסגרת התוכנית פועלים הסטודנטים לפיתוח מודעות ומעורבות חברתית, מתנדבים עם תלמידי התיכון בעיר במטרה להעצימם ולסייע להם להאמין בעצמם, לרכוש תעודת בגרות איכותית ולפעול למען צמצום פערים חברתיים. הסטודנט/ית מלווה תלמיד/ה במשך 3 שנים החל מכיתה י', ואחר כל לכיתה י"א, ולכיתה י"ב עד לבחינות הבגרות וקבלת תעודת הבגרות הנכספת.

לאור ההצלחה הגורפת של הפרויקט בשנות הלימודים תשע"ה ותשע"ו החליטו עיריית נשר וקרן אייסף להרחיב את הפעילות שתוכננה לתוכנית תלת שנתית, ולפיכך להרחיב את השקעתן בפרויקט ולהגדיל את מספר התלמידים והסטודנטים המשתתפים ב"נבחרת האקדמיה של נשר" בשנת הלימודים הקרובה!

סטודנטיות וסטודנטים תושבי העיר נשר, העונים לקריטריונים המפורטים בקול הקורא המצורף מוזמנים להגיש מועמדות למלגה!

לפרטים נוספים ולהגשת מועמדות הקליקו >>>

בברכת הצלחה ולימודים פוריים ומהנים,