פסטיבל היין חוזר

"פסטיבל לחיים" בעיר נשר יתקיים גם השנה במשך יומיים במתחם "תחנה 4 וחצי" ב- 13-14/7/2016. פסטיבל היין הוא יוזמה משותפת של עיריית נשר ורשת המתנ"סים המקומית, ובהפקתם של: המרכז לקידום יין - "בורדו ישראל"  ושל "יין נקודה" - המתמחים בארגון פסטיבלי יין בארץ ובקמעונאות יין ניידת.
מחיר הכניסה לאירוע 20 ₪ בלבד, הכולל כוס יין איכותית במתנה וטעימות יין ממבחר של יקבים כשרים בארץ ובעולם.

"פסטיבל לחיים" – פסטיבל היין היוקרתי של העיר נשר יתקיים במשך יומיים, ברביעי ובחמישי (13-14 ביולי), במסגרת אירועי הקיץ בעיר. הפסטיבל ייערך במתחם "תחנה 4 וחצי", שברחוב המסילה 21, המקום בו שוכן "בית המסילאים" - בניין האבן העתיק שהיה חלק מרכבת העמק ההיסטורית.

ראש עיריית נשר, אבי בינמו, אמר לקראת האירוע: "נשר היא עיר משגשגת, והחזון להפוך את העיר גם למוקד פעילות תרבותית קורם עור וגידים. פסטיבל היין של נשר, הוא רק נדבך נוסף בפעילות התרבותית הענפה שנשר כיום מציעה לקהילה. אני מזמין את תושבי העיר ומדינת ישראל להשתתף איתנו בחגיגה גדולה וייחודית של איכות ותרבות".

זו השנה השנייה ברציפות, שבעיר בנשר מתקיים פסטיבל יין מקצועי, ביוזמה משותפת של עיריית נשר ורשת המתנ"סים נשר, ובהפקתם של חברת "בורדו ישראל" - המרכז לקידום יין ושל "יין נקודה" - המתמחים בארגון אירועי יין בארץ ובקמעונאות יין ניידת. האירוע מיועד לבני 18 ומעלה. מחיר הכניסה לפסטיבל עומד על סכום של 20 ₪ בלבד, הכולל כוס יין איכותית במתנה וכן טעימות ממבחר של למעלה מ-20 יקבים כשרים ומובחרים מהארץ ומחו"ל.

בין היקבים שישתתפו ב"פסטיבל לחיים": יקב טפרברג, יקבי כרמל, יקב יתיר, יקב יפו, יקב גוש עציון, יקב דלתון, יקב מורלי, יקב ירושלים, יקב רמת הגולן, יינות הרצוג, ברטנורא, יקב 1848, יקב נטופה, יקב גבעות, יקב תבור, יקב פסגות, יינות צרפת, איטליה וספרד מבית היינות הכשרים, יקב אור הגנוז, יקב תשבי, יקב מונטיפיורי, יקב שילה, יקב אייל, יקב מוני ויקב היוצר.

במתחם "תחנה 4 וחצי" יוצבו נקודות מכירה בהן ניתן יהיה גם לרכוש בקבוקי יין ממיטב היקבים, וכן גבינות בוטיק ולחמים מיוחדים מבית "מן האדמה", מתחם שוקולד של "דקרינה", ובית קפה, כשברקע יופיעו להם מבחר של הרכבים מוסיקליים.

מנהלת האירועים של רשת המתנ"סים נשר, אורנית ססובר: "התגובות המצוינות שהגיעו בתום האירוע בשנה שעברה נתנו לנו רוח גבית לקיים את הפסטיבל גם השנה ולמעשה להפוך אותו למסורת. צפויה לנו חגיגה של ממש. המבנה ההיסטורי הייחודי ששימרה עיריית נשר יחד עם עצי האקליפטוס העתיקים במתחם "תחנה 4 וחצי", מהווים תפאורה מושלמת לבאי הפסטיבל, שיתענגו על: טעימות יין מלמעלה מ-20 יקבים מובחרים מהארץ ומחו"ל, טעימות של גבינות בוטיק ולחמים מיוחדים, וכל זאת, כשברקע מופיעים הרכבים מוסיקליים".

המנהל המקצועי של הפסטיבל, עזר נח ונונו, מצוות "יין נקודה" אמר: "יין נקודה מקדמת עשרות יקבים ומאות יינות, ושמה דגש על הנגשת יין וקירובו לכלל הציבור בגובה העיניים תוך שמירה על רמה מקצועית גבוהה, הן של ידע והן של שירות. זכינו אשתקד לשיתוף פעולה נדיר באיכותו מצד עיריית נשר ומצד רשת המתנ"סים, שיתוף פעולה שהוליד אירוע מוצלח במיוחד ואני מאמין שאירוע כזה צפוי לנו גם עכשיו".