חוגגים ב"פסטיבל ביכורים"

עיריית נשר ורשת המתנ"סים מציגים: פסטיבל שבועות ייחודי ייערך ביום חמישי, ה-9 ביוני, ברחבת היכל התרבות בעיר, החל מהשעה 16:30.
"פסטיבל ביכורים" המתקיים זו השנה השלישית ברציפות יכלול: טקס הבאת ביכורים ומופע של ילדי בתי הספר בעיר, שוק איכרים שיציע מבחר גבינות, יינות ושמן זית, סדנאות יצירה, מעגלי מתופפים, פינות ליטוף, טיולי חמורים והתנסות בחליבת עיזים. הכניסה חופשית.
ביום האירוע ייחסם לתנועה רחוב דרך השלום החל מהשעה 10:00 ועד לשעה 20:00.
ראש עיריית נשר, אבי בינמו: "כל תושבי ישראל מוזמנים לחגוג בנשר את חג הקציר"

"ביכורים" – פסטיבל ייחודי לרגל חג השבועות ייערך ביום חמישי, ה-9 ביוני, בעיר נשר. מדובר במיזם משותף של עיריית נשר ורשת המתנ"סים שמתקיים זו השנה השלישית ברציפות. אירוע החוצות ייערך ברחבת היכל התרבות, החל מהשעה 16:30.

פסטיבל "ביכורים" יכלול: טקס שבועות מסורתי של הבאת ביכורים, מופע של בתי הספר ולהקות מקומיות, סדנאות יצירה, וכן "שוק איכרים", שיציע מבחר גבינות, יינות ושמן זית, מעגלי מתופפים. עוד ייהנו באי הפסטיבל משלל אטרקציות, ביניהן: מעגלי מתופפים, ביתני קליעה, פינות ליטוף, סיורים על גבי חמורים והתנסות בחליבת עיזים. לקראת האירוע יקושט מתחם הפסטיבל, כיאה לרוח החג, בעומרים ובסלי טנא גדולים.

בשל האירוע מתוכננים ביום חמישי, 9/6/16, ג' בסיוון תשע"ו, שינויים בהסדרי התנועה, כדלהלן: דרך השלום מהכיכר של רח' ברק עד הרמזור בצומת הרחובות פרץ-דרך השלום ייסגר לתנועת כלי רכב החל מהשעה 10:00 בבוקר ועד לשעה 20:00 בערב.

לקראת פסטיבל "ביכורים" בנשר אמר ראש העיר, אבי בינמו: "חג השבועות הוא אחד החגים הכי ישראלים שיש. אנו, בעיריית נשר, החלטנו להביא בחג השבועות את הקיבוץ אל העיר. אני גאה להמשיך במסורת החגיגית בה התחלנו לפני שנתיים ולהזמין את כל תושבי העיר נשר ומדינת ישראל לפסטיבל הכי מושקע שיש ולחגוג עמנו, בנשר, את חג הקציר".