מגרש הספורט החדש ב"גלילות" ישרת את כלל הציבור

מגרש הספורט החדש ב"גלילות" ישרת את כלל הציבור (הגדל)

ראש העיר, אבי בינמו: "עיריית נשר רואה בספורט דרך חיים, המחנכת למצוינות, להתמדה ולהגעה להישגים חדשים, ולכן נמשיך להשקיע בשדרוג מתקני הספורט בעיר ולהנגשתם לכלל התושבים".

עיריית נשר הכשירה בימים אלה מגרש כדורסל חדש ומשודרג בבית הספר היסודי "גלילות", שבשכונת בן-דור. המגרש ישרת את תלמידי בית הספר במהלך שעות הלימודים, ואילו בשעות אחה"צ ישמש המגרש את כלל התושבים.
מנהל מחלקת אחזקה ותחזוקה בעיריית נשר, אלי מור, מסר כי במסגרת העבודות הכשירה העירייה כניסה מיוחדת אל המגרש דרך רחוב ציון, כך שאחרי שעות הלימודים, יכולים התושבים להיכנס אל המגרש מבלי לעבור דרך חצר בית הספר. בנוסף דאגה העירייה לפיתוח סביבתי באזור.
ראש עיריית נשר, אבי בינמו, מסר כי פרויקט זה מצטרף לשורה של פרויקטים שהושלמו השנה בתחום שדרוג מתקני הספורט בשכונת בן-דור. "עיריית נשר הכשירה זה מכבר בשכונה הוותיקה מגרש קט-רגל חדש ע"ש החייל סער שטיין, ובסמוך לו גם מגרש טניס. בנוסף דאגה העירייה להתקין פרקט חדש באולם הספורט שבבית הספר 'גלילות'. בימים אלו מכשירה העירייה סמוך למתנ"ס בן-דור גם מגרש גלגיליות", ציין בינמו.
עוד אמר בינמו כי עיריית נשר פועלת לשדרוג מתקני ספורט קיימים והכשרת מתקנים חדשים במקומות נוספים ברחבי העיר. כך, למשל,  הכשירה העירייה גם את אולמות הספורט בתי הספר היסודיים: "בית יהושע" ו"רמות יצחק א'" עם פרקט חדש ובימים אלה מכשירה העירייה אולם ספורט נוסף בבית הספר היסודי רבין.
בינמו: "עיריית נשר תומכת בענפי ספורט רבים, רואה בספורט דרך חיים ומאמינה כי פעילות ספורטיבית מחנכת למצוינות, להתמדה ולהגעה להישגים חדשים, יוצרת סיפוק ושומרת כמובן על בריאות הגוף והנפש. נשר היא עיר מובילה בתחום הספורט, ולכן, עיריית נשר בראשותי, תמשיך להשקיע בשיפוץ מגרשים, בהחלפת דשא סינטטי, בתיקון אולמות, ועוד, והכול כדי לתת לכלל תושבי העיר ולספורטאים שבה את התנאים הטובים ביותר".