העיר נשרדלג על העיר נשר חדשות העיריהדלג על חדשות העיריה

חדשות העיריה

עצור
מלגות לסטודנטים תושבי נשר לשנת תש"פ
נפתחה ההרשמה למלגת הסטודנטים תושבי נשר! לקריטריונים, נהלים ולמילוי הטופס: www.nesher.muni.il/milga ההרשמה בצורה מקוונת עד ה- 2/1/2020.
מלגות פר"ח לסטודנטים תש"פ
המלגות בשיתוף מפעל הפיס ופרח טכניון. ההרשמה, לתושבי נשר בלבד, נפתחת ב-1.9.19, באתר פרח.
הסדרי חנייה חדשים בנשר
תושבים ואורחים יקרים, הסדרי חניה חדשים בנשר נכנסו לתוקף החל מה-10/10.
הרשמה לספר ספקים ויועצים דיגיטלי
החלה ההרשמה לספר הספקים והיועצים הדיגיטלי!
הסעות לבתי הספר – תש"פ
לרשימה המלאה של קווי האוטובוס והמסלולים, לחצו על הכותרת.
הסדרי חניה חדשים בנשר
חניה כחול לבן - חינם לתושבי נשר! הרשמה קלה - לחיצה על הכותרת לפרטים
052-6718000 ... הווטסאפ העירוני של נשר!
חדש: שירות קל, מהיר ונוח, ללא המתנה, ותוך מתן מענה בזמן קצר. שלחו הודעת ווטסאפ למוקד: מלל קצר, תמונה או סרטון, ואל תשכחו לכתוב את שמכם כדי שנחזור אליכם. אז תרשמו מספר: 052-6718000 ... הווטסאפ העירוני של נשר! לשירותכם מגוון אפשרויות נוסף לפנייה למוקד העירוני: בטלפון, במייל ובאמצעות אתר האינטרנט.
לאתר העירייה בשעת חירום – לחצו כאן
ריכזנו לכם את המידע הנדרש במקרה של: מלחמה, שריפה, ורעידת אדמה. לחצו על הכותרת – למידע שימושי ולעדכונים בזמן באמת
חדש: שירות ייעוץ לאזרח (שי"ל)
השירות ניתן על ידי מתנדבים ללא תשלום ובסודיות למידע נוסף לחצו על הכותרת
צואת כלבים – אוספים או משלמים: 730 ₪
כחלק מהשירות לתושב, עיריית נשר יוצאת בהסברה, בחינוך ובחלוקת שי לבעלי כלבים במטרה לשמור על מרחב ציבורי נקי. לידיעתכם, האכיפה תוגבר החל מתאריך: 7.4.2019.
במקומות יבשים אין יתושים
מחלקת התברואה בעיריית נשר יצאה למבצע הדברה של יתושים. לפרטים נוספים - לחצו על הכותרת
הודעה בנוגע לפינוי גזם וגרוטאות ברחבי העיר
תושבים יקרים, פינוי פסולת גרוטאות וגזם מתבצע ברחבי העיר בימים מוגדרים וקבועים. שימו לב, הוצאת גזם וגרוטאות ללא תיאום מראש הופכת למגע ומהווה עבירה על החוק. התעדכנו בימי הפינוי - וביחד נהפוך את נשר לעיר נקייה יותר.